onsdag 11 mars 2015

Sjukstuga

Stackars Milla verkar aldrig bli frisk! Jättehög feber igår kväll, 38,4 nu på morgonen. Väntar på att HC ska ringa, jag tycker att man snart skulle behövt kolla upp henne, längesen hon var helt kry nu! 
Igår var vi iväg med Freja till barnmottagningen. Efter vägning och kontroll så ville läkarn avvakta och träffas om en vecka igen. Han tycker att hon verkar helt frisk och kry och att det såg ut som att kurvan var på väg att vända lite. Det han kan misstänka är refluxsjukdom men de barnen brukar skrika väldigt mycke oftare än vad Freja gör. Nu skulle vi skriva upp en vecka, om hon har dagar hon spyr mer, mindre, verkar ha ont, besvärligt å äta, sova.. Osv. Dock så trodde han på att hon bara är en liten tjej, det finns inget som tyder på att hon får i sig för lite näring, hon är tidig i röreksemönstret, stark i muskler och vaken och "mä" i blicken, vilket barn med näringsbrist inte är sa han. Det bästa av allt var att han sa åt oss att inte stressa för att få i henne mera mat, utan hon verkar bara vara "liten" i maten och trugar vi i henne så spyr hon ju ändå bara. 
Efter läkarbesök så var vi ner på stan en vända, letade skor åt en petnoga snart 12- åring (skulle hellre gissa på 15), men vi kammade tomt. 
Solen skiner och nu längtar jag efter en frisk Milla så vi kan gå ut å njuta av solen och våren som verkar va på ingång! 





Inga kommentarer:

Skicka en kommentar