onsdag 25 mars 2015

När ribban är sänkt

När man är glad när man får sova 2 timmar i sträck... Då vet man att man har vant sig...typ :-). Det är verkligen ingen skönsovande prinsessa vi har fått! Hon har under ganska lång tid nu sovit i 1,5-2-timmarsintervaller. Däremellan vaknar hon och behöver få sitta upprest en stund, eller äta. Mellan maten går det oftast en 4 timmar minst. Så vore ju skönt om hon kunde sova däremellan. Men hon vaknar och kan omöjligt slappna av innan hon får komma upp och somna i famnen en stund. Det funkar oftast sen att lägga ner henne rätt snabbt men man blir ju vaken en stund varje gång. Oftast har hon någon liten stund då hon är ledsen och verkar ha mera ont åxo, men inte varje natt. Sen kan man då tycka att hon kunde sova lite på morgonen efter såna nätter.. Men icke :-). Nu är kl 0515 och hon verkar ha bestämt sig för att det är dags att göra morgon. 
Medicinen har hon ätit en vecka nu och ser väl ingen nämnvärd förbättring. Har spytt mindre under veckan som gått men säg den glädje som varar för evigt... Igår var det mycke spy igen. Tålamod... Det skulle ta veckor innan medicinen gjorde max verkan- OM den ens gör nån verkan. 
Det är tur man har några levande bevis på att detta går över! 
Dock blir man ju lite orolig när man läser om att de här refluxbarnen kan ha det besvärligt länge med nattsömnen. Man får försöka se det så att det finns ju barn med allvarliga sjukor, fy! Det här är ju besvärligt, men inget farligt! 
Idag ska Milla få vara på dagis ända till 16, så lyckan är total! :-). Jag ska på barnmottagningen med Freja kl 15 och idag gör vi ett nytt försök att hälsa på på jobbet. Köper nog med mig en sallad och äter lunch där och går sen ner på stan en stund före barnmottagningen. Lite kläder inköpta och sålda på köp och sälj ska åxo levereras och hämtas.
Lina är något piggare men blir hemma idag åxo. 
På dagens första kaffekopp nu, så idag lär det hinna bli några såna! 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar