onsdag 18 mars 2015

Lilla vännen

När man läser om refluxbarn är det verkligen som att läsa om Freja, som hon varit sen start... Med en kort förbättring för nån vecka sen men nu den senaste veckan värre än någonsin. Spyr mängder och sover minimalt! I natt har jag skrivit upp hur ofta hon vaknat, för att se om man inte "överdriver" själv för man blir så trött. 
Somnade tidigt igår mellan 20-2030. Vaknade 2330, vilket var den längsta stunden i natt. Åt, somnade om, vaknade 01, kunde bara somna om i famnen. Gick lägga henne ner vid 0130, vaknade 0215, famnen ett tag, somnade 0230, vaknade 0330, åt, somnade 04, vaknade ca 0430,  otröstlig.. Somnade i famnen till sist vid strax efter 05, vaknade 06 och då gav vi upp och gick upp. Så här ser de flesta nätter ut. När jag säger vaknar så har hon först legat och "härjat", spänner sig i en båge, kastar huvet bakåt, famsar med händerna i ansiktet, sväljer spy en stund innan hon vaknar helt, så det är inte långa stunder hon får sova skönt! Idag ska vi tillbaka till barnmottagningen och måtte vi får nån hjälp med detta snart! 
Igår hade vi en trevlig dag, med besök hos anett och sen lunch med Anna.dock med en bebis på dåligt humör. 
Idag blir det som sagt barnmottagningen och sen ev passa på att hälsa på, på jobbet om tiden stämmer med lunchen där. Ikväll blire dans för Milla.
Kaffet är min bästa vän! Zzzz

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar