tisdag 7 februari 2012

Syrran, HUR kunde vi!?

Ja..hur kunde vi!!? vi glömde tacos på kyrkan idag!! tack gode gud för att vi mötte Sandra när vi var ute och gick, så hon kunde påminna oss! hem, svira om för tacosätning istället för promenad förstås :-).
Snart...så har man ätit tacos klart..åtminstone på dagtid, tisdagar och på kyrkan. Mars, april kvar, då det serveras en gång i månaden. Det är en av de saker man kommer att sakna när man börjar jobba. Även om jag ska erkänna att lite lite börjar det krypa i kroppen efter att börja jobba också..åtminstone ibland :-). Men oj oj vad man kommer sakna den här tiden man haft hemma med lillfia nu läll! Men det är inte bara att "bara" vara hemma heller..speciellt de veckorna vi är många och Per är borta mycket är det verkligen riktigt tufft att räcka till ibland.

Det gick bra på bvc, godkänd blev hon. En ganska liten ettåring, men följer sin kurva fint var doktorns betyg :-). Grinade förtvivlat när hon fick sprutorna, men det gick över fort ändå. Har sovit länge nu, så jag misstänker att febern satt in..får se när hon vaknar. Har hunnit ner och tjuvstartat i tvättstugan (tiden börjar 17) så ikväll blir det till att springa fram och tillbaka där..ge mig mitt hus nu!

Per är på hemgång och till middag serveras orientalsik färsgryta, mumma!

1 kommentar: