tisdag 7 februari 2012

Inte mindre längtan direkt

God förmiddag efter en god natts sömn, härligt! vad som felade för Milla förra natten är ännu en olöst gåta och lär så förbli:-). Men i natt har vi sovit iallafall. På eftermiddagen ska vi iväg och spruta i Milla lite feber. Ja, det är faktiskt så det brukar bli när hon får vaccination..och det här är tredje sprutan av samma sort nu så det lär inte bli annorlunda den här gången heller. Men det brukar gå över fort iallafall, så jag gissar på att hon kommer ha feber ikväll och i natt..sen så ger det sig.

Nu på förmiddagen har jag varit och träffat snickaren i huset, för att se över hur vi ska göra på övervåningen där två sovrum ska byggas till. Den vistelsen dämpade inte min längtan att få komma in skulle man kunna påstå. Men snart så...snart :-).

Igår packades de första flyttlådorna faktiskt..lite sånt där man inte använder så ofta kan man ju packa ner. Men balansgången är svår..det får ju inte bli för rörigt här under för lång tid heller liksom om det ska funka att bo med 5 barn..samtidigt så måste man ju börja nånstans.

Nu blir det snart en promenad med syrran och Alma. Planen är att Milla ska sova en bra stund så hon är fit for fight inför besöket på bvc kl 1330..vägning, mätning, läkarkoll och spruta.

Ha en bra dag!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar