söndag 5 februari 2012

Helgen till ända!

Goafton!
Slut på en helg igen då och de går ju så fort så fort jämt!
Idag har vi varit på IKEA och inhandlat lite inför flytten...och INTE blir man mindre sugen på att äntligen få vårat hus då direkt!
Blev en fin byrå till hallen, en trappgrind och sen en del smått och gott, lampor, matta till Millas rum och lite annat.

En snabb vända in på köpcentrumet tog vi också..eller rättare sagt en affär där vi hittade det vi sökte och lite till..Cubus. Jag skulle egentligen ha leggings till Milla bara..men se vad hängde där, om inte fleecejackor för 49 spän! just precis eån fattas innan Millas vårkollektion är fullständig..så det var inte så mycket att tveka på :-). Två leggings blev det också...och två tröjor på jätterea hittade vi åt Per. En bra dag på alla sätt och vis. Även för Milla har dagen varit bra, då den har spenderats med gudmor Anna..det gillas ju alltid av lillbruden! Våran gudmor och vän är helt fantastisk!
Lillbruden som för övrigt inte är alldeles i form..inte sjuk, men heller inte helt kry verkar det som. Snorar och hostar..men ingen feber. När vi kom hem var hon dock vääldigt pigg..härjade, charmade...och döm om vår förvåning...så gick hon med gåvagnen massor ikväll. Den har stått nere i förrådet men ikväll tog vi upp den. Jag var dock helt säker på att det var lite för tidigt, men det tog inte lång tid för henne att komma på det där..så himla tjön när hon stapplar fram och ser såå mallig ut! det är så himla kul att se utvecklingen..samtidigt som jag vill grina när jag inser att hon fyller ett år strax och snart så går hon..min bebis!
Ikväll är hon ledsen..somnade oroligt och vaknade och var ledsen..något som inte händer speciellt ofta..så man blir så handfallen när det händer. Hon har suttit uppe med oss lite och hade svårt att komma till ro..det syns tydligt att något felar, lite halvledsen hela tiden och samtidigt så trött, så trött. Nu ligger hon igen, men låter oroligt..ligger och smågnyr.

Veckan är ganska fylld, om inte bruden blir sjuk nu då. I morgon kväll ska vi till brorsans tjej Michaela på kalas, då hon fyllde år för några dagar sen. Eftermiddagen tänkte jag försöka ägna åt att tvätta sofföverdragen på våran soffa och två fotöljer. Bäst att passa på innan vi flyttar från den braiga tvättstugan på Öjollas.
Tisdag ska Milla på ett-års-kontroll. Observera att hon inte fyller förrän den 28 den här månaden..så än ett tag ska jag suga på det, att hon inte är ett år än :-). Det är ju vaccination då, får se om hon ska få den då när hon är snorig och hostig.
Onsdag kväll ska jag, syrran och Anna på bio.
Torsdag ska jag skjutsa Anna till Bollnäs, på sjukhuset.
Fredag dyker ligan upp igen och syster fyller år, så då blir det kalajs där..
Ja..så veckan är lite fylld av trevligheter och nödvändigheter..

Hoppas eran vecka också ser ut så..en lagom blandning av trevligheter och nödvändigheter.

Gonatt!

2 kommentarer:

  1. Hoppar nog över bion ja då! :-/

    SvaraRadera
  2. Ja..synd..men det är nog bäst så kanske med tanke på omständigheterna :-)

    SvaraRadera