måndag 5 mars 2012

Sjukstuga

God morgon från sjukstugan. Vaknade med lite feber och en röst som är i stort sett obefintlig..trök. Men det som är ännu trökigare är nog ändå Millas mystiska status. Nu har hon spytt en gång per dygn sen i torsdags. Lördag morgon var sista gången. Sen relativt pigg under lördag..helt pigg igår och åt fullt ut..sen spydde hon rejält en gång vid 22 igår kväll igen! :-S. Idag är hon trött och hängig och i morse var blöjan torr, vilket oroar mig..de är ju så lätt att de blir uttorkade när de är så små. Men å andra sidan så känns det ju konstigt med tanke på att hon igår åt och drack fullt ut liksom. Idag däremot vill hon inte ha mycket annat än välling.
Suck..det är jobbigt när de är små och sjuka..de kan ju inte tala om vad som felar, men en ledsen tjej har jag här idag iallafall.
Måste försöka ta mig upp till huset alternativt ner i tvättstugan med tvätten som Milla levererade igår (spytvätt :-S)..har ju ingen tvättmaskin i lägenheten längre. Skulle också behövt handla, men vill inte ta Milla in på ICA så här, så det får bli ett fall för kvällen det.
Igår fick vi iallafall en del gjort i huset, då snällaste Anna hade Milla. Vi monterade en stor IKEA-byrå och alla som nån gång har gjort det förstår nog att det inte hade varit nåt drömläge att ha en klåfingrig ett-åring med oss då :-). Nu är den klar i allafall och snygg är den...men rackarns vilken tid det tar alltså.
Ska väl sen åka upp och kolla hur det går för mina karlar i huset. Snickare, tapetserare och elektriker...:-).
Hej!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar