torsdag 29 mars 2012

Kyrkis

Milla och jag har varit till kyrkis idag (öppna förskolan). Milla gillar det helt klart. Fast bilden av att hon sitter och leker med de miljontals leksakerna som borde locka en ett-åring, medans mamma sitter med kaffekoppen och har umgänge med de andra mammorna och papporna..den kan man glömma :-). Milla var inte nämnvärt intresserad av leksakerna, förutom under några korta stunder. Desto roligare att gå och krypa, fort, fort och utforska lokalerna, dra nappar ur andras munnar, slita i andras hårspännen och diverse annat..lokalerna är rätt stora med bland annat pysselrum, som helt klart är avsett för större barn :-). Bara att inse fakta..till sist fick jag det åxo..på fjärde försöket fick jag en bråkstake till unge :-). Joel och Lina var som filbunkar, Emil hade förvisso väldigt svårt att sitta still, hade världens vredesutbrott och ett jäkla humör...men var aldrig så här rivig och springig ändå :-). Enligt pappa Pers utsago verkar hon gå i brorsans Jontes fotspår där. Nåja, tur för Iris Milla Eriksson att hon är så fördönat söt! Och nyfikenhet är ju en bra egenskap. Hemma däremot har hon blivit en riktig mammgroda...där jag är, där är hon..är i hälarna på mig hela tiden :-). Kanske tajmingen att börja jobba ändå är bra då..men gudarna ska veta att ångesten börjar greppa tag i mig rejält nu!

På eftermiddagen är sonen Emil mutad (ja, så illa är det) till en klippning, så jag ska gå ner och möta upp honom. Han brukar gå själv men idag ville han ha hjälp att förklara hur han ville ha frisyren.

Annars inget annat inplanerat idag..Milla sover gott just nu och jag slöar till det lite jag mä.

Är så himla trött tycker jag..har varit det ända sen vi ställde om klockan, jag som inte brukar känna av det alls. Själen och kroppen är pigg och glad sen jag satte igång att träna lite..men ögat är trött och svårt att öppna på morgonen.

Torsdagsmys till folket!


Published with Blogger-droid v2.0.4

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar