torsdag 19 april 2012

Nyfiken brud

Ja, vi drog på kyrkis idag. Hon gillar det bruden..nyfiken, studerar andra barn..och springer...och springer..och fikar...och fikar :-). Huvudsaken hon trivs, även om jag skulle föredra att hon ägnade liite mera intresse till alla leksaker som finns där :-).
Vaknade med huvudvärk i morse. Förresten så somnade jag med huvudvärken igår kväll. Blev helt slut när jag tränade, orkade inte alls som jag brukar..och direkt efter fick jag huvudvärk, som alltså fanns kvar i morse. Men två värktabletter senare så är den i stort sett borta.
Har packat bilen full med skräp, som jag tänkte åka ner på grovsoporna med när bruden vaknar. Sen får vi se om vi också hinner med en promenad, eller vad klockan hinner bli. Efter middag åker Milla och jag och hälsar på mormor. Morfar ska på hockey, likaså Per, Emil och Jonte. Undrar om Brynäs tänker ta chansen ikväll, tredje gången gillt ja.
Kan (bitterhetsvarning) konstatera att ännu en vecka har gått, fredag i morgon igen...vilket leder mig ännu närmare...tjalalala..ja, vi vet, jag ska inte tjata mera om det! :-D.
Hej da!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar