måndag 23 april 2012

God morgon

Uppe och klara för kyrkis :-). Övriga ligan på skolan. Känns synd nu att kyrkis snart stänger för säsongen...hade ju vart bra för pappan att gå på det när han är hemma åxo och Milla gillar det jättemycke nu. Nån gång hinner de iväg innan de stänger.. Om inte vattkopporna satt sina klor i Milla då :-). Vi träffade ju en prickig Alma i lördags så det ska väl bli Millas tur om sisådär 10-14 dagar, från lördag räknat. Lika bra att få det gjort när hon är liten och vi fortfarande är föräldraledig...men kanske det funnits bättre sätt för Per att starta pappaledigheten på :-).

Efter kyrkis, middagssovning för Milla och sen en tur för att köpa träningsskor till Emil. Annars inge annat planerat...ska försöka att planera in så lite som möjligt och bara ta dagarna som de kommer den här veckan :-).

Milla har varit på ett strålande humör i helgen...hela tiden :-). Hon utvecklas fort nu och ibland häpnas man över hur mycket hon förstår. Lite pappig har hon blivit och det är ju perfekt tajming på det :-). Idag är humöret inte lika strålande...eller så beror det på att det är trökigt att det bara är vi två hemma :-).

Regnar ute å...men nu drar vi iväg å leker!


Published with Blogger-droid v2.0.4

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar