onsdag 4 april 2012

Inget...

Är som morgonkaffe...:-). Göött! Och så känner man liksom hur man vaknar till liv. Hade planer på att träna nu på morgonen...men redan när jag kröp ner under täcket senare än planerat i går kväll så ströks den planen (äru nöjd nu då sandra?)..och det får bli ikväll istället.

Emil som sov kvar här efter hockeyn igår kväll (som per, pappa, brorsan, emil och jonte var iväg på) är på väg till skolan, Milla sover än. Vaknade tidigare och åt välling med pappa innan han åkte..sen somnade hon om..har sovit sen 19 igår kväll..sovtutan :-).

Så jag sitter vid ett tyst frukostbord och håller tummarna för Joel som har uppskrivning för moppekörkortet kl 830 idag.

Funderar åxo på vad den här dagen kommer att erbjuda. Egentligen är det ju inte så att dagen erbjuder en så mycke...utan man får ju själv fylla dagen..iallafall så länge man är hemma på dagarna..:-). Jag tycker ordspråket "fyll inte livet med dagar, fyll dagarna med liv" är så bra!

Just nu vill jag inte att dagarna ska ta slut. Men det blir nog bra sen åxo...bara det att det är så definitivt liksom...barnledigheten är ett liv som aldrig kommer tillbaka. Å lilla tjejen blir så stor..kommer ihåg påsken i fjol..då var hon bara ett litet knyte...och nu är vi där igen..det är ju skärtorsdag i morgon! Påsken är inte så speciell tycker jag egentligen...men det är ju alltid trevligt med lite extra-ledighet :-)..ja, för Per och ungarna då.

Påsken i år fylls med en hel del umgänge med vänner och familj..på långfredag kommer nog Malin, Jörgen och Frida på en fika. Påskafton har vi knytkalas här, vi, mamma, pappa, syrran, brorsan, Michaela och farfar..då blir det påskmiddag..gött! :-). På påskdan kommer Malin L och Jan med familj på lite grillning, så hoppas vädergudarna är med oss. Det blir bra :-)

Solen skiner ute åxo, det blir en morgonpromenad som inleder dagen!


Published with Blogger-droid v2.0.4

2 kommentarer:

  1. Ja annars så får dom klä på sig å stå ute å grilla ändå ;-)

    /Malin

    SvaraRadera