måndag 23 februari 2015

Min stora tjej!

 Igår sa Milla att hon skulle sluta med napparna nu. Hon har sagt det ganska många gånger den senaste tiden och ändrar sig lagom till kl 18, Bolibompa och lovligt att få nappen. Därför gjorde vi ingen grej av det igår heller och jag hade glömt bort att hon sagt det ens när hon helt plötsligt sa; ta ner dom från skåpet du då så ska jag slänga dom. Sagt och gjort, alla ner i soporna vid 17- tiden och där började man ladda inför det som komma skulle vid 18.. 

Men icke... Lilla lilla vännen var så duktig och just den här detaljen med nappen gör alltid så ont i mammahjärtat. Lite svårare att komma till ro och somna var det och vaknade tidigt i morse, men stolt som en tupp inhandlades idag belöning 

Älskade unge va stor du blir, jag är så stolt över dig! 

Idag har vi varit på Kyrkis, som verkade vara sisådär bara åt Milla idag, som brukar älska det. Jag tror hon är lite halvhängig.. Låter lite så och hostar lite. 
Lunch gick i iallafall 

Freja brukar aldrig va på bra humör där men idag gick det bra, även om det inte såg ut så på ditvägen :-)

Nu är vi hemma och plockar lite. Emil kommer nog hem strax, packa och ge sig iväg på långresa. Till Örebro för övernattning, vidare mot Vetlanda och semifinalmatch 1 i morgon kväll, resa mot Örebro, övernattning och sedan hemfärd på onsdag. Heja! 
Lina ska till slalombacken ikväll. 
Jag har kommit igång lite smått med lite träning. Eller ja, knappt man kan kalla det träning iof :-). Jag kör Olga Rönnbergs bok och program 1 är ju väldigt basic så knappt man kan kalla det träning :-). Körde fjärde gången idag efter Kyrkis och jag känner att det är mumma för mina onda höfter, bäcken och svank... Det känns att det tar i dom områdena. Nackdelen med hennes program är att de tar lång tid tycker jag, eller så har jag dåligt tålamod..nåt av det är det, eller kanske både och :-). Nu äre slut på bloggaktivitet och kaffeslurk, Freja vaknar och Milla vill ha mellis. Hej måndag! 


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar