torsdag 29 januari 2015

Torsdagsnytt

Lyckades skrapa ihop nån timmes mer sömn i natt än förra natten... Men stökade på branog i natt å. Hur kan samma mat som äter dygnet runt.. Helt plötsligt verka ge sånt stök med magen just nattetid??! Dock har kvällarna varit lugnare nån kväll men det vettefan som är bäst. Jaja, det är bara att acceptera att så här ser bebistiden ut. Man är mera zombie än människa för tillfället men det är ingen ide att börja räkna sömntimmar, då blir man bara desperat. Snart sover vi på nätterna! 
Glafis! 

Milla som haft feber nån dag är nog feberfri idag. Men hon får va hemma i morrn åxo då det dessutom går magsjuka på dagis, har jag hört. Milla brukar omgående åka på magsjuka när den går. 
Vi trotsade febern och gick ut en stund igår 


Idag var det vägning av lättviktarn våran, dvs inte mig då utan Freja. Idag såg det lite bättre ut. Hon väger nu 4460 mot 4086 när hon föddes, så inte går det snabbt uppåt e :-). Egentligen skulle Milla ha 4- årskontroll samtidigt men vi bokade om det när hon inte va helt ok. Hon fick vara hos syrran och barnen under tiden vilket storgillades. Nu äre Bolibompahäng för Milla och zombien. 
Förresten så blev vi bjudna på lunch hos syrran idag å, kung! 



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar