torsdag 13 juni 2013

Hinna?

Uppe alldeles för sent.. Men hur ska man hinna allt. Storhandlade med min pratkvarn till dotter ikväll.. Jösses, hon var inte tyst en sekund inne på Ica! Svårt att koncentrera sig på notan :-) 
Efter maten skulle det springas.. Men fastnade med målarpenseln ikväll igen.. Så inte förrän 2115 kom jag iväg.. Då hade det slutat regna å var riktigt skönt ute. 6 tröga kilometrar idag.. Men skönt efteråt.. Som fan. 
Det är inte lätt att vara ungdom idag. Det har Edsbyn blivit varse. En kille på bara 21 år som av någon anledning väljer bort livet. Tar vi hand om våra ungdomar i dagens hårda stressade samhälle? Jag tycker oftast det är ett jävla gnällande på ungdomen numera och de är inte så annorlunda än vi var i samma ålder. De lever dock idag, under en mycke större press än vad vi gjorde i samma ålder. Pressen är hård i skola, så även klimatet i skolan.. Alla skönhetsideal och krav på duktighet till överdrift. Vi måste respektera våra ungdomar, det är dom som är framtiden. Stötta, få dem att känna sig nöjda med sig själva... Inte grundat på prestation.. Utan för den dom är. Det gör ont att tänka på att en så ung kille redan är trött.. Så himla trött. Man kan bara ägna familjen tankar och medkänsla. Och kanske skämmas för att samhället, dit jag också hör, inte tar hand om ungdomen bättre.
Kram

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar