lördag 22 juni 2013

Blandat

En väldigt bra dag igår som slutade mindre bra. Suveränt väder i Hudiksvall på travet och mycke aktiviteter för barn. Toppen! 


  

  


  Suddiga kort taget med Pers kamera.. Köp iPhone människa! 

Några till från min kamera, från vår midsommarafton. 
 

  

  

  Vilken häst ska man satsa på tro..

 

  

   På vägen hem åkte vi över Järvsö och skulle äta. Det var ungefär där det roliga tog slut. Emils pappas flickvän ringde.. Emil hade cyklat kull illa.. Han var hos oss och de var på väg dit. Då känner man sig så liten när man inte finns där! Han klagade på ont i rygg och nacke.. Sår i hakan och andra ställen.. Och mest ont i käken. Det blev ambulans till Bollnäs och jag mötte upp Emil och Stefan där åxo. Usch va ynkligt det var med han.. Som tonårsförälder, van vid störiga tonåringar, så vill man en sån gång inget hellre än att  de ska bli störig igen! :-( för allt annat än störig va han.. Lilla vän. Blev röntgen av käke, limmad haka och allmän omplåstring. Ingen fraktur som tur var, så vi fick åka hem. Idag är han vid skapligt mod, har fått i sig lite att äta, men har svårt att tugga. Det hade kunnat gå mycke värre! Usch va rädd man blir!! 


1 kommentar:

  1. Hejsan! Vilka fina bilder och vilken fin dag det verkar ha varit, ja fram till Emils fall förstås! Hoppas han kryar på sig! / Carina

    SvaraRadera