söndag 8 juli 2012

Plötsligt

Kommer dagen då man inte längre har något att skylla på :-). Man måste helt enkelt ta itu med tråkiga måsten, fast man har semester. När vädret är fint så behöver man inte...då heter det "man ska ta tillvara på såna här dagar"...alltså, inga måsten! :-)." igår var vädret sämre, men inte riktigt dåligt...alltså, perfekt för både träning och sen en tur med bilen :-)...allt för att slippa måsten :-). Turen gick till obestämd destination...vi hamnade på Mittjasvallen, där Milla tyckte det var kul med djuren...allra mest kossorna :-). Efter detta hamnade vi i biltvätten på statoil...ja, i bilen då alltså..(vad gör man inte för att slippa måsten) Även här var Millas ögon stor :-). Slutdestinationen blev Knåda, mormor och morfar, där vi bjöds på både fika och jordgubbar med grädde och glass..mumma!
Så...var den dagen gjord och inte ett uns nytta gjorde vi, sådeså...det ääär semester! :-).
Men....idag var dagen kommen, dagen då det inte fanns nåt mera att skylla på. Ute är det förvisso varmt, men grått och regnet hänger hela tiden i luften. Så...nu är huset städat (och det är stort) och matsäcken inför morgondagen är inhandlad.
Morgondagen innebär som följer : Milla blir hämtad av mormor och morfar på morgonkvisten. Vi andra drar mot Bollnäs, till bussen som tar oss till huvudstaden och Birka, som tar oss ut på en 24-timmars kryssning. Med oss har vi åxo syrran och Oscar. Det blir trevligt! Vi kommer att sakna det minsta grynet, men hon har det nog faktiskt roligare hos mormor och morfar än på båten :-).
Min sista seestervecka för nu börjar i morgon. Inget mera speciellt planerat efter båtresan. På torsdag ska Per ner till Stockholm igen och hämta sin mamma som är där hos sin dotter. Eftersom världens bästa gudmor anmält intresse för Milla den dagen så gör vi nog så att vi förenar nytta med nöje den dagen...att jag följer med Per då, så får vi ju samtidigt en liten tur på tu man hand, när bilen ändå måste rulla mot Stockholm :-).
Ha det bra!

Published with Blogger-droid v2.0.6

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar