måndag 29 april 2013

Lustig

Lustig vecka det här.. Jobba idag och halva dagen i morgon.. Sen ledig helt plötsligt :-). På onsdag blir det en tur till Hudiksvall, för att hälsa på Pers mamma, som är inlagd på sjukhuset där :-(. Åker vidare till Sundsvall för lite shopping.. Vi behöver lite sommarkläder inför Barcelonaresan.. Det är ju snart! Tiden går så jäkla fort.. Det är ju nästa torsdag vi åker! Längtar... Och gruvar mig lite.. För flygning och för att lämna Milla så länge.. Har ju aldrig gjort det. Det kommer gå bara bra, det är jag helt säker på :-).
Linas kalas igår gick bra... Ett gäng spralliga 10- åringar.. Å jag vill påstå att killarna var lugnare än tjejerna i år.. Så har det aldrig varit på nåt kalas förr! :-)
I natt har jag varit vaken nästan hela natten.. Ont i magen. Vette friden, har haft så här nån gång förr.. Funderar lite på om det kan va nå gallbesvär.. Känns fortfarande lite, men nästan helt ok nu. Trött nu dock.. Ligger i sängen och glor på Sofias änglar på datorn..
Natti!

3 kommentarer:

  1. Är det värre att lämna Milla än de andra barnen?!

    SvaraRadera
  2. Hej du anonym!
    Ja, precis exakt så är det, att det är värre. För det första är hon liten och förstår inte lika som de andra. De andra vet när vi åker och när vi kommer hem, vart vi är, sms, Facebook, ringer osv. Sen är det också så att de faktisk inte är hos oss varannan vecka, så man är mera van att inte ha dom på heltid. Dessutom så är ju tonårskillarna knappt hemma i vanliga fall heller under en sån här period, på några dagar... Så att, ja, det är värre att lämna Milla!

    SvaraRadera
  3. Hemsk mamma va?
    Har INTE sagt att man älskar barnen olika mycke dock!

    SvaraRadera