tisdag 30 december 2014

Hey!

Natten blev nog den bättre på de här veckorna. Vaknade därför något sånär utvilad idag, vilket var skönt då vi skulle iväg till BVC idag. Vägning och mätning och hon blev godkänd, dock utan stjärna i kanten ;-). Nädå, hon hade gått upp i vikt, men inte fasligt mycke och hon är inte uppe tillbaka på födelsevikten än, ligger strax under. 
Efter BVC tog jag en promenad hem och gudars va skönt! Det gjorde ont i fogar och diverse andra utsatta ställen vid en förlossning :-)... Men inte värre än att det funkade.. Hallenuja va skönt det var! 
Mötte Per, Lina och Milla på hemvägen och tog en liten tur till pulkabacken. Lite lunch innan nyårshandling för mig, lina och Milla. Ikväll är Per, Jonte och Emil på hockey i Gävle och jag kör solo för första gången. Drog igång både med amerikanska pannkakor åt Lina och Ami, nyårsmat, Lina å Ami skulle baka och Milla ville se Bolibompa, Freja icke sova.. Så det började sisådär. Andas och inse att man tar en sak i taget helt enkelt. Lade ner nyårsgrytan en stund, lämnade baket till lina och Ami, kollade på Bolibompa med Milla :-). Freja somnade och när Milla lagt sig blev grytan klar.. Siså, allt ordnar sig :-) 
Nu ska nattbestyren påbörjas på minstingen och jag ska glutta en stund på jägarna 2 på tv:n. Gonatt ! 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar