söndag 10 augusti 2014

Jahapp

Veckorna går fort.. Dessvärre gör helgerna det åxo! 
Denna helg försvann i ett nafs. Lämnade tjejerna till mormor å morfar på fm igår, då vi sedan skulle åka vidare på bröllop i Järvsö, en kollega till Per som gifte sig. Fint brudpar å fina brudnäbbar (barnen)! 
Fest efteråt å det går inte komma ifrån... Lite bakom blir man när man inte kan inta ens ett ynkapynka litet glas vin. När det liksom är " väntetid" så kan alla andra sysselsätta sig med att handla nåt gott i baren... Å själv ter man sug tristare å tristare ju längre kvällen går... Typ. 
God mat var det åxo å klockan hann bli nästa 02 innan vi var hemmavid. 
Idag är det dock skönt att man inte intog nå starkare drycker igår.. Den andra hälften har tillbringat större delen av dagen i soffan idag så.. Jag tror jag är lite piggare :-).flängt omkring med en massa plock.. Provat igenom Millas garderob (tur hon tycker det är roligt att prova) för att få en bild av hur många av plaggen i garderoben som egentligen passar.. Fortsatte på samma sätt genom Linas garderob.. Tvättar och hänger tvätt i mängder. Skjutsade Emil till kompis som han sedan ska åka med till Stockholm till kompisens pappa. I utbyte mot ongen fick jag en stor bandyväska som var ståendes hos kompisen... Den var smockfull efter en vecka på bandyskola å så träning med laget i går. Känn på den lukten ni! 
Sista veckan på lovet.. Emil suger ut det sista och börjar gruva sig (å jag åxo) för skolstart.. Skolan är tuff för honom. Lina säger att hon inte längtar, men verkar börja få det lite långsamt på dagarna nu när alla vuxna har börjat jobba å. 
Grillat har vi hunnit med idag å till å med Joel kom på blixtvisit :-). 
Är vi laddad för måndag? Njae.. Sådär.. Hemmakär som man är så känns det som om för mycke av helgen som går bort när man är borta halva lördagen å halva natten.. 
Bara att gilla läget å hugga in. Ska bli trevligt att träffa alla kollegor som haft semester nu iallafall! 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar