måndag 10 februari 2014

Äventyret

Då var äventyret över för Emil. Ja, för oss å.. För Ronneby var ett litet äventyr 😊. 
Emil åkte alltså i tisdags och vi i fredags. Låång bilresa dit, men gick ändå bra. Lätt för mig att säga när Per körde hela vägen ! Framme så hann vi bra med att leta vårt boende för att sedan åka till bandyarenan.. För att se den spännande matchen mellan Ryssland och Sverige. Sverige inledde starkt och gick till halvtid med 3-0. Tappade snöpligt i andra och förlorade med 4-3. 
Dagens första match som vi inte såg vann grabbarna mot Ukraina med 18-0! 


Nr 15, min pöjk! 


Fredag kväll efter matchen letade vi oss en mysig thairestaurang med superb mat och ett glas vin/ öl. 
Lördag inleddes med sista gruppspelsmatchen mot Finland, som Sverige vann med 4-1. Kändes tryggt och ganska lugnt inför kvällens semifinal alltså där Finland återigen stog för motståndet. Sverige, både spelare, ledare och alla andra hade nog stenhårt räknat med att spela final, då Sverige enligt de som kan bandy har ett starkt jag i år. Idrotten kan vara underbar.. Och grym och det är väl det som är tjusningen antar jag 😊. Den här gången fick grabbarna känna på den grymma sidan dock och man förlorade den andra matchen i sudden- förlängning. Drygt sätt att förlora på och besvikna grabbar! 
Nu skulle de alltså spela bronsmatch mot Ukraina istället på söndag. 
Grabbarna reste sig bra och gick ut och hade roligt i VM:s sista match, trots allt. Vinst mot Ukraina med 17-0. 
Trots det snöpliga resultatet så har Emil fått upplevt sin livs resa! Lärt känna nya kompisar, bott och behandlats som kungar, spelat bandy.. Och tänk att bara få uppleva att tillhöra ett landslag och få bära Sveriges matchdräkt! 
Resan hem var seg.. Tror nästan bandyspelarn klarade den bäst... För hua va långt och drygt det var på slutet! 
Nu påkallas min uppmärksamhet från 100 håll känns det som så avslutar med lite bilder! Idag är vi ledig, men i morgon börjar vardagen igen! 


Emil och kompis Viktor


Prisutdelning. Ryssland lade tillslut beslag på guldet och Finland silver


Efter 15 min hemresa...










Inga kommentarer:

Skicka en kommentar