tisdag 25 december 2012

Fin jul.

Haft en väldigt skön, mysig jul! Igår på dan, jullunch med Millas farmor i Järvsö. På kvällen, det vanliga gänget här hemma hos oss...mormor, morfar, syrran, Oscar, Alma och brorsan. Tomten kom på besök och småflickorna vågade gå fram och hämta klapparna :-). De är så söta när man ser ögonen glittrar av lycka och spänning! Alla var nöjda med klapparna och lugnet lägger sig direkt, efter hysterin med julklappsöppningen :-). Tomtegröt och skinkmacka och en massa götta. Jag vill påstå att vi hade en perfekt julafton!
Idag, middag hos min farbror Anders..trevligt att träffas!
Men huuua va man äter..man rullar ju fram snart! Nyårslöftet är ju givet efter den här julhelgen! :-).
Julklapparna gav några av oss något att se fram emot 2013. Lina fick biljett med hotellövernattning till finalen i svenska melodifestivalen. Det blir en mamma- Lina- helg den 9 mars..det blir hon och jag som åker. Emil och Jonte fick biljetter till hockey-vm med hotellövernattning..det blir Per som gör dem sällskap. Joel fick en stoor verktygssats från Bacho. Ja, ni ser..de har olika intressen ungarna här :-). Milla är tokkär i sin nya dockvagn.
Emil var hängig hela julafton..och på kvällen och natten fick han en jättefebertopp...han var het som en kamin och jättedålig! Något piggare nu..men branog med feber än, bara ligger. Å så är det annandagsderby i morgon :-(.
Nu ska vi se Änglagård. God fortsättning hörrni.

Ps. Idag slog jag till å klippte tånaglarna å ja!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar